CHOCOLATE FROSTING(ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ ΓΙΑ CUPCAKES)
250 γρ. κουβερτούρα
220 γρ. κρέμα γάλακτος
40 γρ βούτυρο
Τεμαχίζετε τη κουβερτούρα, τη βάζετε σε μεταλλικό μπώλ και προσθέτετε το βούτυρο σε κομματάκια .
Ζεσταίνετε τη κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει (90΄C) και τη ρίχνετε στη σοκολάτα. Αφήστε λίγα δευτερόλεπτα.να σταθεί και μετά ανακατεύετε γρήγορα με σπάτουλα να λειώσει καλά η σοκολάτα. Αφήστε μέχρι να κρυώσει εντελώς και να αρχίζει να πήζει, ανακατεύοντας κατα διαστήματα.
Χτυπήστε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα για λίγο μέχρι να ανοίξει λίγο το χρώμα και να γίνει μια στιλπνή κρέμα. Μην το χτυπήσετε παρα πολύ, γιατί θα γίνει μούς.
Γαρνίρετε αμέσως τα Cup cakes
250 γρ. κουβερτούρα
220 γρ. κρέμα γάλακτος
40 γρ βούτυρο
Τεμαχίζετε τη κουβερτούρα, τη βάζετε σε μεταλλικό μπώλ και προσθέτετε το βούτυρο σε κομματάκια .
Ζεσταίνετε τη κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει (90΄C) και τη ρίχνετε στη σοκολάτα. Αφήστε λίγα δευτερόλεπτα.να σταθεί και μετά ανακατεύετε γρήγορα με σπάτουλα να λειώσει καλά η σοκολάτα. Αφήστε μέχρι να κρυώσει εντελώς και να αρχίζει να πήζει, ανακατεύοντας κατα διαστήματα.
Χτυπήστε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα για λίγο μέχρι να ανοίξει λίγο το χρώμα και να γίνει μια στιλπνή κρέμα. Μην το χτυπήσετε παρα πολύ, γιατί θα γίνει μούς.
Γαρνίρετε αμέσως τα Cup cakes
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου