ΓΚΑΝΑΣ 1
Υλικά
220γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
200γρ κουβερτούρα
1 μεγάλη κουταλιά μέλι
Βάζουμε σε βαθύ μπώλ τη σοκολάτα τεμαχισμένη και προσθέτουμε και το μέλι.
Ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά μέχρι, που αρχίζει να φουσκώνει (90΄C)
Ρίχνουμε τη κρέμα αμέσως στη σοκολάτα και ανακατεύουμε γρήγορα με σπάτουλα για μερικά λεπτά, να γίνει ένα λείο γλάσσο. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να σταθεί .
Υλικά
220γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
200γρ κουβερτούρα
1 μεγάλη κουταλιά μέλι
Βάζουμε σε βαθύ μπώλ τη σοκολάτα τεμαχισμένη και προσθέτουμε και το μέλι.
Ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά μέχρι, που αρχίζει να φουσκώνει (90΄C)
Ρίχνουμε τη κρέμα αμέσως στη σοκολάτα και ανακατεύουμε γρήγορα με σπάτουλα για μερικά λεπτά, να γίνει ένα λείο γλάσσο. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να σταθεί .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου