ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ 1
Υλιικά
150γρ. Βούτυρο Φυτικό
1/2 κιλό Αχνη καλής ποιότητος κοσκινισμένη
1κγ βανίλια
Εκτέλεση
Φροντίζουμε να είναι το βούτυρο αρκετές ώρες εκτός ψυγείου ή το μαλακώνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο για λίγο, σε μέτρια ταχύτητα και προσθέτουμε και τη κρέμα τυριού
Χτυπάμε να ομογενοποιηθούν, χαμηλώνουμε ταχύτητα και ρίχνουμε λίγη - λίγη την άχνη
Αφού ρίξουμε όλη την άχνη προσθέτουμε τη βανίλια και χρώμα άν θέλουμε, ανεβάζουμε ταχύτητα (μέτρια ταχ.) και χτυπάμε για λίγα λεπτά (5΄-10΄) να γίνει αφράτη και στιλπνή. Η δοσολογία αυτή είναι για μέτριας πυκνότητας κρέμα. Αν τη θέλετε πιό σφικτή προσθέστε άχνη.
Άν τη θέλετε πιο αραιή προσθέστε λίγες σταγόνες λεμονιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου