Σελίδες

Αναζήτηση

ΑΡΧΙΚΗ

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ INTERNET ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ SITES, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.
ΤΑ SITE ΕΙΝΑΙ : www.sintagespareas.gr , http://foodjunkie.eu/ , http://tastefull.gr , http://www.pastrychef.gr , http://annamariabarouh.gr/ , http://www.sugarflowerscreations.com ,
www.joyofbaking.com , www.megatv.com(ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ , ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ)
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ : ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ, ΛΑΖΑΡΟΥ, ΛΟΥΚΑΚΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ, ΝΙΚΗΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

 ΓΚΑΝΑΣ 1

Υλικά
220γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
200γρ κουβερτούρα
1 μεγάλη κουταλιά μέλι

Βάζουμε σε βαθύ μπώλ τη σοκολάτα τεμαχισμένη και προσθέτουμε και το μέλι.
Ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά  μέχρι, που αρχίζει να φουσκώνει (90΄C)
Ρίχνουμε τη κρέμα αμέσως στη σοκολάτα και ανακατεύουμε γρήγορα με σπάτουλα για μερικά λεπτά, να γίνει ένα λείο γλάσσο. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να σταθεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου