Σελίδες

Αναζήτηση

ΑΡΧΙΚΗ

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ!ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ.ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ INTERNET ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ SITES, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.
ΤΑ SITE ΕΙΝΑΙ : www.sintagespareas.gr , http://foodjunkie.eu/ , http://tastefull.gr , http://www.pastrychef.gr , http://annamariabarouh.gr/ , http://www.sugarflowerscreations.com ,
www.joyofbaking.com , www.megatv.com(ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ , ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ)
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ : ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ, ΛΑΖΑΡΟΥ, ΛΟΥΚΑΚΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ, ΝΙΚΗΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΜΑΡΕΓΚΕΣ


ΜΑΡΕΓΚΕΣ


ΥΛΙΚΑ

  • 6 ασπράδια αβγού
  • 2 ½ φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη (450γρ )
  • 1 κ.γ. crème de tartar ή κρεμόριο ή 2 κ.γ. corn flaour
  • 2 βανίλιες
Κρέμα για διακόσμηση:
  • 1 kg βούτυρο
  • 2 kg ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα ασπράδια 2 λεπτά και προσθέτουμε τις βανίλιες και την crème de tartar. Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά και αρχίζουμε σταδιακά να προσθέτουμε τη ζάχαρη (1 κουταλιά την φορά). Τοποθετούμε το μίγμα σε κορνέ και κάνουμε σχέδια, τα οποία τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 100°C αέρα για 1 ½ ώρα ανάλογα με το μέγεθος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου